• Lorem ipsum

Bodylook

De Bodylook boxers die vroeger bij de Makro werden verkocht, er wordt tegenwoordig nog maar 1 model Bodylook boxer gemaakt. Dat is deze die hier verkocht wordt.

 

Toon:
Geen producten gevonden...

Bodylook

Comfortabele en naadloze heren boxershort van Bodylook. Een hele zachte en fijne boxershort die lang meegaat door de microfiber kwaliteit, hierdoor rekt deze Bodylook boxershort ook veel mee en zit hij perfect om jouw billen.

Heb je advies nodig over een ander model boxershort? Neem dan even contact met ons op.

 

Naadloze Bodylook heren boxershorts

Bodylook is een merk wat jaren lang bij de makro verkocht werd, maar nu is het wat lastiger aan te komen. Daarom is Sliponline het merk Bodylook gaan verkopen, om te zorgen dat elke klant toch de boxershort kan kopen die hij of zij wil dragen. Bodylook is een fijne naadloze heren boxershort in veel verschillende frisse kleuren.

 

Bodylook ondergoed

De enige boxershort die Bodylook nu nog produceert is ook deze seamless heren boxershort. Dit is een boxershort gemaakt van een fijne en zeer elastisch katoenen kwaliteit. 75% katoen 20% Polyester en 5% Elasthan. Daarom is de short ook perfect voor als er geen naadjes door mogen schijnen, aangezien deze Bodylook shorts naadloos zijn en geen dikke randen hebben. En natuurlijk zit hij ook gewoon fijn door de rekbare en lekker zachte kwaliteit

Vind hier zelf jouw fijne Bodylook onderbroeken, bestel vandaag voor 17:00 dan zorgen wij dat de shorts meteen naar jou verzonden worden. Zo kan jij snel genieten van je nieuwe Bodylook boxershorts.