• Lorem ipsum

Corrigerende onderjurken

Toon:
Magic Onderjurken
Artikelcode DS17CS
€37,95
op voorraad
al 150.000+ klanten gingen je voor
Toon:

Corrigerende onderjurken

Het perfecte figuur bestaat niet, er is altijd iets wat beter kan. Met een corrigerende onderjurk kan jij jouw favoriete delen benadrukken en je mindere delen juist verdoezelen. Met een corrigerende onderjurk kun je zones van je lichaam aanpakken zonder dat dit door je kleding te zien is. Hierdoor voel jij je in jouw nieuwe favoriete jurk net iets zelfverzekerder. Dit is natuurlijk ook precies waar het om draait, je goed en zelfverzekerd voelen in je eigen kleding!

 

De juiste corrigerende onderjurk kiezen

Ieder lichaam is anders, het vinden van de juiste corrigerende onderjurk heeft dus alles te maken met jouw lichaam en wat daarbij past. In ons assortiment vind je diverse varianten corrigerende onderjurken. Zo heb je onder andere de keuze uit een corrigerende onderjurk die ook de borsten lift, een onderjurk dat slechts lichtjes corrigeert of een sterk figuurcorrigerende onderjurk. Natuurlijk heb je ook de keuze uit verschillende kleuren. Kies jij voor een zwarte corrigerende onderjurk of een witte corrigerende onderjurk? Wat voor jou de juiste corrigerende onderjurk is hangt af van jouw wensen en je lichaam. 


Corrigerende onderjurk kopen

Wanneer jij een corrigerende onderjurk wilt bestellen is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Kies bij het bestellen van een corrigerende onderjurk gewoon voor je eigen maat die je normaal ook hebt. De onderjurk corrigeert, maar je moet niet kiezen voor een maat kleiner, dan is de onderjurk te strak. Wanneer je kiest voor een onderjurk die te klein is, krijg je lelijke randjes.