Nu: De Sloggi actie 25% Korting op Sloggi ondergoed

Volg ons op social media:
U bent hier:

Dames zakdoeken

Met ons grootste assortiment dames zakdoeken van Nederland, hebben we altijd de juiste zakdoek voor u. We hebben zakdoeken in alle prijsklassen. U kunt kiezen uit diverse luxe 1, 3 en 6 stuks cadeau verpakkingen. Vooral in de 12 stuks verpakkingen hebben we een uitgebreid assortiment. Hierin hebben we mooie dames zakdoeken van het merk Tiseco en Swan. Wilt u juist een wat dikkere of dunnere dames zakdoek? Het kan bijna allemaal bij Sliponline. Ook de uni witte dames zakdoek is uit voorraad leverbaar, deze is ook zeer goed geschikt om te bedrukken.

42 producten
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 42

Tiseco dames zakdoeken

Tiseco is een zakdoekmerk uit België met een heel en uitgebreid assortiment dames zakdoeken. De zakdoeken van Tiseco zijn van een dikkere en stevigere kwaliteit. Ook bij het merk Tiseco kunt u weer een keuze maken uit verschillende kwaliteiten zakdoeken en uit diverse dessins. Denk aan een ruitje, streepje of uni dessins zakdoek. Zoals het met alle artikelen van Sliponline gaat, wij leveren alles direct uit voorraad.

Swan dames zakdoeken

Ook dit merk komt uit het zakdoekland bij uitstek België. Swan is een oud merk en dus ook zeker bekend bij veel zakdoek gebruikers. Dit merk is lang verkocht bij V&D. Swan maakt goede en degelijke kwaliteit dames zakdoeken, ook weer in diverse prijsklassen en veel dessins. Ook hierin weer de keuze uit 3, 6 of 12 stuks zakdoek verpakkingen. De duurdere kwaliteit zakdoeken zijn geweven van een gladde gekamde satijn/katoenen draad, en worden in Maleisië gemaakt.

Uw zakdoeken snel in huis

Van oudsher bestaan zakdoeken in twee soorten. De kleinere zakdoeken (mouchiors) voor hygiënisch gebruik en de grotere zakdoeken (foulards), gedragen om de hals of als bandana. In onze webshop vindt u voornamelijk de kleinere varianten. De grootste dames zakdoeken in ons assortiment zijn de Tiseco zakdoeken van 35 x 35 cm. Dankzij onze ruime voorraad zijn wij in staat uw bestelling snel te leveren. Bij ons staat service voorop, heeft u vragen over onze artikelen, twijfel niet en bel 0492 324208 of mail info@sliponline, wij helpen u graag verder.

Onze nieuwe producten