Nu: De Sloggi actie 25% Korting op Sloggi ondergoed

Volg ons op social media:
U bent hier:

Online merkkleding van Racky ondergoed bestellen

Racky dames ondergoed & Slips

Racky ondergoed is betaalbaar ondergoed met een goede naadloze pasvorm. Het ondergoed van Racky sluit mooi en is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Racky ondergoed is tegen een scherpe prijs direct te bestellen hier op sliponline.

2 producten
Sorteer op:

Racky dames ondergoed

Een mooie dames slip is toch de basis van jou garderobe, ze zijn onmisbaar hierin, daarin sluit Racky perfect aan met hun comfortabele ondergoed wat al jaren van een top kwaliteit is. De damesslip van het merk Racky ondergoed is een van de weinige damesslips waar in heel veel jaren helemaal niets aan veranderd is, de reden hiervan is dus heel duidelijk.

Comfortabel dames ondergoed

De damesslip van Racky  is gewoon heel goed qua model, kwaliteit en pasvorm. Wat betreft het model en pasvorm is de damesslip een slip die op heuphoogte draagt. Met aan de benen wat opgesneden, maar wel zo dat de slip ook netjes achter rond de billen zal blijven zitten. Deze slip gaat niet zoals veel andere slips tussen de billen zitten. Dit wordt gewaardeerd door de vele gebruikers van het Racky ondergoed. De slip is aan de bovenkant afgewerkt met een tunnel elastiek. Dat is een stoffen band die omgezoomd is, met daarin een elastiek. Het voordeel van een tunnelelastiek is: dat deze zachter is als bijvoorbeeld een gewone elastieken band. Omdat er dan een strakkere band op de buik zit. En een tunnel elastiek zoals het Racky ondergoed heeft, zal ook minder transpireren als een gewone band op de huid. Wat betreft de  kwaliteit van het Racky ondergoed, deze is voor 95% katoen en 5% elastaan. Hierdoor zal het Racky ondergoed niet snel voor irritatie zorgen, omdat er zeer weinig kunstof materialen in verwerkt zijn.

Betaalbaar en toch gewoon goed ,dat zijn de woorden zoals het Racky ondergoed vaak beschreven word door de vele tevreden gebruikers van deze dames slips.