Nu: De Sloggi actie 25% Korting op Sloggi ondergoed

Volg ons op social media:
U bent hier:

Online merkkleding van Schiesser bestellen

Het fijnste & vertrouwde Schiesser ondergoed vind je hier bij Sliponline, gemaakt van een top kwaliteit en super comfortabel. Dit komt doordat Schiesser al 140+ jaar ervaring heeft met ondergoed maken. En dit gebruiken ze bij ieder product weer opnieuw

12 producten
Sorteer op:

Schiesser ondergoed

Schiesser is een Duits merk wat al meer als 140 jaar ervaring heeft met het maken van ondergoed met een hoge kwaliteit. Deze ervaring gebruiken ze elke keer opnieuw weer om te zorgen dat jij kan genieten van het fijn ondergoed van een echte Duitse kwaliteit.

Schiesser verkoopt heren & dames ondergoed van boxers, slips, hipsters tot hemden en T-shirts. En de heren slips van Schiesser zijn nog steeds een van de meest comfortabele die wij kennen. En met onze 40+ jaar ervaring in ondergoed verkopen hebben we toch al best veel heren slips gezien.

 

Schiesser 95/5

Een van de meest bekendste en fijnste series is de 95/5 serie van Schiesser, dit is een ondergoed serie van Schiesser met de combinatie van 95% katoen en 5% Elasthan. Door deze combinatie heb je het fijne van 95% katoen wat comfortabel aanvoelt en lekker zit. Door de Elasthan kwaliteit heb je ondergoed wat goed aansluit en mooi om je lichaam heen zit.

 

Schiesser Classics

Een van de oudste series ondergoed wat Schiesser verkoopt zijn hun classics, dit is 100% katoenen ondergoed wat ze al 140 jaar maken en constant hebben verbeterd. Hier kan je dus echt ondergoed verwachten van een goede kwaliteit. Deze Schiesser classic series zijn ook gemaakt van een fijne rib kwaliteit zoals  mensen vroeger van het ondergoed gewend zijn.