Nu: De Sloggi actie 25% Korting op Sloggi ondergoed

Volg ons op social media:
U bent hier:

Online merkkleding van Zaccini boxershorts bestellen

Zaccini heren & jongens boxershorts

Zaccini staat voor stoer, jong, dynamisch en modisch. Kenmerkende punten zijn dit voor het 100% Nederlandse merk Zaccini. Sinds 2009 heeft Zaccini zich toegelegd op het ontwikkelen van modisch ondergoed voor Mannen, Vrouwen en Kinderen. Zaccini staat bekend om zijn goede pasvorm en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dit alles heeft er toe geleid dat Zaccini in korte tijd een sterke positie op de Nederlandse markt heeft veroverd. En Sliponline is trots hier een onderdeel van uit te maken. De Zaccini underwear collectie wordt meerdere keren per jaar met nieuwe en moderne prints aangevuld.

22 producten
Sorteer op:

Zaccini boxershorts

Zaccini is een 100% Nederlands merk, wat bestaat vanaf 2009. In deze tijd hebben ze al snel naam gemaakt met hun moderne boxershorts voor heren. Hierin hebben ze een aantal kern waarden waar Zaccini zich aanhoudt dit zijn: Stoer, jong, dynamisch en modisch. En dit zie je zeker terug in de boxershorts van Zaccini. Dit in combinatie met de goede pasvorm. Door deze combinatie heb je een moderne heren boxershort die perfect aansluit op de man van deze tijd. En dit alles met een mooie prijs-kwaliteit verhouding, zodat de Zaccini boxershort ook goed te betalen is.

 

Zaccini boxers vandaag besteld morgen in huis

 Zaccini heren boxershorts zijn gemaakt van een fijne elastische katoen. Die bestaat uit 95% katoen en 5% elastisch. Al de Zaccini boxershorts zijn afgewerkt met een stoer uitziende elastische band waar met verdiende trots de merknaam Zaccini op gedrukt staat. 6x per jaar komt Zaccini met nieuwe prints, zo blijven ze altijd met de trends meegaan.

 

Zaccini heren shorts online bestellen

Zaccini is een merk dat Sliponline al vanaf het begin verkoopt, en hier hebben we in die tijd ook veel goede reacties op gehad. De shorts van Zaccini zitten verpakt als een 2-pak waarbij 1 short bedrukt is en de andere boxershort is een effe kleur. Wil je liever geen printje, dat kan ook. Zaccini heeft ook een aantal 2-pack boxershorts waar alleen effe kleuren inzitten. Zo is er voor iedereen wel een heren boxershort die bij jou past. Bestel vandaag voor 17:00 jou Zaccini boxershort nog bij Sliponline, dan sturen wij deze meteen op.